Gratis energie besparen Op Morgen Energiebox

21-10-2020 14:53

Energie.jpg#asset:281

Hengelo 20 oktober 2020

Energie besparen moeilijk? Niet met de Op Morgen Energiebox!

Op Morgen helpt inwoners van de gemeente Bronckhorst bij het besparen van energie. Tussen 19 oktober en 30 november 2020 geeft Op Morgen 7.000 gratis Op Morgen Energieboxen weg in de gemeente Bronckhorst. Daarmee kunnen inwoners gratis energiebesparende producten aanschaffen bij lokale ondernemers of het Agem energieloket. Energie besparen kan heel simpel zijn, zonder dat het veel geld kost. Deuren in huis dichtdoen, korter douchen, lampen uitdoen en apparaten niet op stand-by laten staan: het is vaak een kleine moeite. Ook kun je met de aanschaf van simpele producten energie besparen, zoals duurzame verlichting of tochtstrips.

Op Morgen Energiebox Hoe je energie bespaart? Daar helpt Op Morgen de inwoners van de gemeente Bronckhorst de komende tijd graag bij, met de Op Morgen Energiebox! Inwoners ontvangen binnenkort een ansichtkaart in hun brievenbus. Daarop staat hoe zij gratis energiebesparende producten bij lokale ondernemers kunnen aanschaffen. Producten als ledlampen, tochtstrips, radiatorfolie of een energiedisplay. Ook kunnen inwoners een speciale warmtefoto van hun huis laten maken door het Agem energieloket. Ze moeten er wel snel bij zijn, want op=op! Op Morgen

Op Morgen is een platform van en voor iedereen in de gemeente Bronckhorst. Hier bundelen we onze krachten voor een beter klimaat. Want ons klimaat verandert. En daar krijgen we allemaal mee te maken. Alleen samen kunnen we voorkomen dat onze aarde nog verder opwarmt en alleen samen kunnen we de gevolgen aanpakken. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet. Dat gaat over de thema’s biodiversiteit, energie, circulair en klimaatadaptatie. Platform Op Morgen In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven en enthousiaste mensen die actief bezig zijn. Op het platform www.op-morgen.nl delen zij hun verhaal. Om inwoners van de gemeente Bronckhorst te inspireren en het goede voorbeeld te geven, zodat we samen in actie komen voor de toekomst. Op het platform is veel interactie mogelijk. Er staan tips en er kunnen vragen gesteld worden of oproepen geplaatst worden. Inwoners kunnen ook alle informatie over de Op Morgen Energiebox op het platform vinden.

Corona maatregelen

In de gemeente Bronckhorst vinden we het heel belangrijk dat iedereen zo veilig mogelijk kan winkelen en er door winkelmedewerkers veilig gewerkt kan worden. Daarom is het belangrijk dat inwoners bij hun bezoek aan lokale ondernemers de geldende RIVM-maatregelen in acht nemen. De actuele maatregelen zijn te vinden op rijksoverheid.nl.

Voor meer informatie: www.op-morgen.nl

NOOT VOOR DE REDACTIE

Voor meer informatie:

Ellen Somsen, communicatieadviseur gemeente Bronckhorst. Telefoon 06-13252184 of e-mail E.Somsen@Bronckhorst.nl